Afval Katwijk

Wat te doen met Afval in Katwijk? Voer het af met een container! Bij Afvalcontainers Leiden vindt u dé ideale oplossing voor afval Katwijk voor de meest voordelige prijs. Met het huren van een container hoeft u zelf de deur niet meer uit voor het afvoeren van afval of grofvuil en haalt u de stortplaats als het ware naar uw eigen voordeur. Kortom: snel, veilig én gemakkelijk afval afvoeren bij iedere klus, of dit nu gaat om een badkamerverbouwing of tuinrenovatie. Meer weten over de passende container voor uw klus? Lees dan snel verder!

Container huren Katwijk

Bij Afvalcontainers Leiden kiest u een container die past bij uw afvalstroom. Al deze containersoorten staan weergegeven in onze webshop, inclusief de afvalstromen waar ze geschikt voor zijn. Wanneer u eenmaal uw container gekozen heeft voor afval Katwijk, voegt u deze toe aan uw winkelwagen. Alvorens u doorgaat naar het afrekenen van de container, geeft u ook direct al aan waar en wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Op deze afgesproken datum en locatie zullen wij uw container vervolgens afleveren, waarna u direct aan de slag kunt met de container. Wij komen de container vervolgens pas ophalen op het moment dat u hier zelf een afspraak voor maakt met ons. Zo heeft u de huurperiode van de container voor afval Katwijk volledig zelf in de hand en gebruikt u de container zo lang als dat u hem nodig heeft!

 

 

Andere container Katwijk?

Heeft u toch de verkeerde container besteld? Geen probleem! Mocht u erachter komen dat u te maken krijgt met een andere afvalstroom dan van te voren gedacht, kunt u dit telefonisch doorgeven via 071-4022552 (nog voordat de container wordt afgevoerd). Mocht een container voor deze afvalstroom duurder zijn, zullen wij het verschil in rekening brengen. Mocht een container voor deze afvalstroom goedkoper zijn, zult u het verschil minus de administratiekosten van ons teruggestort krijgen. Let op: indien u de wijziging niet tijdig doorgeeft, zullen wij een toeslag van €25 (exclusief BTW) in rekening moeten brengen.

 

Niet woonachtig in Katwijk?

Ook dan helpen wij u graag! Hoewel wij graag containers leveren voor afval Katwijk, leveren wij ook graag buiten de regio van Katwijk, Leiden en Noordwijk. Door nauw samen te werken met diverse partners, leveren wij namelijk ook containers in Noordwijk. Daarbij kunt u verschillende containers huren zoals een bouw container en een groen container.

Heeft u vragen over het huren van een container? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op, we helpen u graag!