Afvalcontainer Leiden

Afvalcontainer huren Leiden? Dan heeft u de keuze uit zes containers! Bij afvalcontainers Leiden bieden wij namelijk bouwcontainers, grofvuil afvalcontainers, houtcontainers, puincontainers, groencontainers en grondcontainers. Elk van deze afvalcontainers is beschikbaar in diverse soorten en formaten, denk aan de afvalcontainer met een inhoud van 3m3, 6m3 en 10m3, waarbij de 10m3 beschikbaar is in zowel een open als gesloten variant. Meer weten over afvalcontainers? Lees dan snel verder en kies de container die past bij uw klus!

Voor iedere klus een geschikte afvalcontainer

Met de diverse soorten en maten is er voor iedere klus een geschikte container, ongeacht dit om een grotere of kleinere klus gaat. Daarbij bieden we met de verschillende containers, ook voor iedere afvalstroom een passende container. Op deze manier houden we afval gescheiden en kunnen we het afval een tweede leven geven. Gooien we het allemaal op één hoop? Dan wordt afval onbruikbaar voor hergebruik en zullen we het afval moeten verbranden. Dit zorgt voor een hogere CO2-uitstoot en tegelijkertijd het uitputten van bronnen door de behoefte aan nieuwe grondstoffen. Dit is dan ook de reden dat de grofvuil afvalcontainers en bouwcontainers duurder zijn dan de overige afvalcontainers. Deze containers zijn namelijk gericht op gemengde afvalstromen en het afval uit deze containers zullen wij dus vervolgens nog moeten scheiden.

Een overzicht van onze afvalcontainers

Onderstaand vindt u een overzicht van onze afvalcontainers en de toegestane afvalstromen in deze containers. Voor een het uitgebreide overzicht van onze afvalcontainers, inclusief voorbeeldklussen verwijzen wij u graag door naar ons containeradvies.

Afvalcontainer

Toelichting afvalstroom

Gemengd afval

Geschikt voor: puin, glas, onbewerkt hout, karton, kunststof, metaal, plastic en vloerbedekking.

Geschikt voor: beton en stenen, gips, hout, huisraad, kunststoffen, metalen, papier en karton, plastic, puin.

Losse afvalstromen

Geschikt voor: cementdekvloer, dakpannen, gemetselde of betonnen muren, kalkzandsteen, plavuizen, straatwerk, tegels

Geschikt voor: bamboe, bladeren, boomstammen, boomstobben, gras, riet en maaisel, plantsoenafval, snoeiafval, struiken, takken, plantenresten.

Geschikt voor: geperst hout, zachtboard, vezel plaat, geplastificeerde houtsoorten, geverfd hout, deuren en kozijnen, spaanplaat, multiplex, chipwood, MDF.

Geschikt voor: aarde, klei, kort gemaaide gras zode, zand.*

Gemengd afval

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Gemengd afval

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Losse afvalstromen

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Losse afvalstromen

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Losse afvalstromen

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Losse afvalstromen

Container

Afvalsoort

Geschikt voor:

Afvalcontainer Leiden voor all-in prijzen

Alle prijzen voor onze afvalcontainers betreffen all-in prijzen. Dit wil zeggen dat overige kosten al zijn inbegrepen. De prijzen voor onze afvalcontainers zijn daarmee inclusief:

  • Vier weken container verhuur voor de afvalcontainer;
  • Het plaatsen van de afvalcontainer Leiden;
  • Het ophalen van de afvalcontainer Leiden;
  • Het verwerken van het afval.

 

Voor alle afvalcontainers geldt dat de huurperiode hierbij te verlengen is tegen een tarief van €2,- per extra dag (exlusief BTW).

Afvalcontainer Leiden huren?

Bekijk ons aanbod van alle afvalcontainers en kies de container die past bij uw verbouwing of klus. Voor een overzicht van hoe een afvalcontainer huren in zijn werk gaat, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over containers huren.

Heeft u vragen over het huren van een container? Of heeft u hulp nodig bij het huren van een container? Bekijk onze veelgestelde vragen! Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!