Afzetbak huren

Wilt u een afzetbak huren? Wij helpen u graag! Een afzetbak, ook wel (afzet)container genoemd, is een snelle, veilige én gemakkelijke manier om van uw afval af te komen. Doordat u met een afzetbak de deur niet meer uit hoeft voor het afvoeren van afval, bespaart u niet alleen tijd, maar ook een hoop moeite. Zo houdt u gemakkelijk uw aandacht volledig bij uw klus en wordt het afvoeren van afval kinderspel!

Meteen al vragen over het huren van een container? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op!

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuilcontainer
huren

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtcontainer
huren

Groen Container Huren | Afvalcontainers Leiden

Groencontainer
huren

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer
huren

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer
huren

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondcontainer
huren

Goedkoop afzetbak huren

Zeker wel! Bij Afvalcontainers Leiden kiest u voor voordelige all-in prijzen, waarbij de overige kosten voor het huren van een afzetcontainer al zijn inbegrepen bij onze tarieven in de webshop. U hoeft na het huren van een afzetbak dus geen rekening meer te houden met extra of onvoorziene kosten. Bij de all-in prijzen die op onze website staan vermeld, zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container
  • Het verwerken van het afval, inclusief milieutoeslagen
  • Vier weken containerhuur

Heeft u de afzetbak langer nodig dan vier weken? Geen probleem! De huurperiode is gemakkelijk te verlengen voor een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW). Dit doet u door simpelweg geen afspraak te maken voor het ophalen van de afzetbak. Zonder afspraak komen wij de container namelijk niet ophalen, zo heeft u de huurperiode van de afzetbak zelf in de hand! 

Laat u de container op eigen grond plaatsen? Dan is dat altijd mogelijk. Indien u echter een container aan de openbare weg wilt plaatsen, heeft u daar in de meeste gevallen een vergunning van de gemeente voor nodig.

Een afzetbak huren in een paar stappen

Een afzetbak huren is bij Afvalcontainers Leiden niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel eenvoudig. Bepaal voordat u de bestelling plaatst voor welke afvalstroom u de afzetbak nodig heeft. Selecteer vervolgens de juiste grootte. Welke mogelijkheden er zijn, lichten we hieronder verder toe. Heeft u de juiste afzetbak gekozen? Dan selecteert u de dag en het tijdstip waarop wij de container bij u kunnen komen plaatsen.

Wanneer u een bestelling plaatst op een doordeweekse dag, kunnen wij de container binnen 24 uur leveren. Bij het doorgeven van de locatie vragen wij ook aan u of uw locatie makkelijk te bereiken is. Twijfelt u daaraan? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de afzetbak.

garbage-can-gad3174594_1280

De juiste container voor uw klus

Heeft u een container op het oog, maar bent u in twijfel of deze container wel geschikt is voor uw afvalstroom? Bekijk dan ons volledige aanbod aan containers! Bij Afvalcontainers Leiden heeft u de keuze uit zes soorten afvalcontainers: bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, houtcontainers, groen containers en grondcontainers. Iedere container is hierbij gericht op een eigen afvalstroom en is beschikbaar in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. De afzetbak van 10m3 is verkrijgbaar in zowel een open als gesloten variant. Weet u niet goed welk formaat container u moet nemen? Dan kunt u de volgende vuistregel hanteren: In iedere m3 aan ruimte kunt u ongeveer 10 kruiwagens aan afval kwijt.

 

Let op!

Let op: houd er bij het kiezen van het containerformaat rekening mee dat afval slechts 20cm boven de rand van de container mag uitsteken. Wanneer u deze grens overschrijdt, zijn wij genoodzaakt hier een toeslag voor te rekenen. Als het afval 60cm boven de rand van de container uitsteekt, zullen onze chauffeurs de container in verband met veiligheidsvoorschriften niet meer af mogen voeren.

Vragen over een afzetbak huren? Bel 071 – 402 25 52 of mail ons!

Container Huren | Afvalcontainers Leiden

Hulp nodig bij het huren van een container?

Heeft u hulp nodig bij een afzetbak huren in de buurt van Leiden, Wassenaar, Scheveningen of omstreken? Aarzel dan niet en grijp snel naar de telefoon! Wij zijn te bereiken op 071-4022552. Bij Afvalcontainers Leiden vindt u niet alleen de beste oplossing voor uw afval, maar kunt u ook (indien nodig) gebruik maken van persoonlijk containeradvies om tot de beste oplossing te komen. Bent u niet zo’n beller? Vul dan ons contactformulier in, dan spreken wij elkaar snel via de mail.

Nog niet gevonden wat u zocht? Neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!