Afzetbak huren

Afzetbak huren?

Afzetbak huren? Wij helpen u graag! Een afzetbak, ook wel (afzet)container genoemd, is een snelle, veilige én gemakkelijke manier om van uw afval af te komen. Doordat u met een afzetbak de deur niet meer uit hoeft voor het afvoeren van afval bespaart u niet alleen tijd, maar ook een hoop moeite. Zo houd u gemakkelijk uw aandacht volledig bij uw klus en wordt het afvoeren van afval kinderspel!

 

Meteen al vragen over het huren van een container? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op!

 

 

Goedkoop afzetbak huren?

Zeker wel! Bij Afvalcontainers Leiden kiest u voor voordelige all-in prijzen waarbij de overige kosten voor het huren van een afzetcontainer al zijn inbegrepen bij onze tarieven in de webshop. Denk hierbij aan:

 

  • De kosten voor het plaatsen en afvoeren van de container
  • Het verwerken van het afval, inclusief milieutoeslagen
  • Vier weken containerhuur

 

Heeft u de afzetbak langer nodig dan vier weken? Geen probleem! De huurperiode is gemakkelijk te verlengen voor een huurtarief van €2,- per extra dat (exclusief BTW). Dit doet u door simpelweg geen afspraak te maken voor het ophalen van de afzetbak. Zonder afspraak komen wij de container namelijk niet ophalen en zo heeft u de huurperiode van de afzetbak zelf in de hand!

 

Andere container huren?

Heeft u een container op het oog, maar bent u in twijfel of deze container wel geschikt is voor uw afvalstroom? Bekijk dan ons volledige aanbod aan containers! Bij Afvalcontainers Leiden heeft u de keuze uit zes soorten afvalcontainers: bouwcontainers, grofvuil containers, puincontainers, houtcontainers, groen containers en grondcontainers. Iedere container is hierbij gericht op een eigen afvalstroom en is vervolgens beschikbaar in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. De afzetbak van 10m3 is hierbij verkrijgbaar in zowel een open, als gesloten variant.

Let op: houd er bij het kiezen van het containerformaat rekening mee dat afval slechts 20cm boven de rand van de container mag uitsteken. Wanneer u deze grens overschrijdt zijn wij genoodzaakt hier een toeslag voor te rekenen. Bij 60cm zullen onze chauffeurs de container in verband met veiligheidsvoorschriften niet meer af mogen voeren.

Vragen over een afzetbak huren?

Hulp nodig bij het huren van een container?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Aarzel dan niet en grijp snel naar de telefoon! Wij zijn te bereiken op 071-4022552. Bij Afvalcontainers Leiden vindt u niet alleen de beste oplossing voor uw afval, maar profiteert u (indien nodig) ook van persoonlijk containeradvies om tot deze beste oplossing te komen. Bent u niet zo’n beller? Vul dan ons contactformulier in, dan spreken wij elkaar snel via de mail.

 

 

 

 

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!