Bouwafval container

Binnenkort een verbouwing op de planning staan? Kies voor de bouwafval container! Een container is een snelle, veilige én duurzame manier om van uw afval af te komen. De bouwafval container is beschikbaar in diverse soorten en formaten. Met een inhoud van 3m3, 6m3 of 10m3 bieden we een helpende hand voor iedere grootschalige én kleinschalige klus en voorzien wij heel Nederland van gemak bij het afvoeren van afval. Meer weten over het huren van een container? Lees dan snel verder!

Meteen een bouw container huren? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de container meteen bestellen via slechts enkele klikken in onze webshop!

Wat mag er in de bouwafval container?

De bouwafval container is geschikt voor bouwafval en deze afvalstroom wordt ook wel een gemengde afvalstroom genoemd. Het is een combinatie van meerdere soorten afval en moet daarom bij aankomst bij de containerspecialist achter nog gescheiden worden.

De volgende afvalsoorten zijn wel én niet toegestaan in een bouwafval container:

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Heeft u enkel te maken met houtafval of puinafval? Ga dan voor een hout- of puincontainer. Dit is een stuk voordeliger dan de bouwafval container huren omdat het afval uit deze containers niet meer achteraf gescheiden hoeft te worden. We maken onderscheid tussen verschillende containers zodat we afval vanaf het eerste moment al beter gescheiden kunnen houden. Aangezien wij namelijk ook de afvalverwerking van uw afval doen, kunnen we het afval hierdoor veel beter recyclen. Dit is beter voor het milieu en hierdoor dragen we samen een steentje bij aan een circulaire economie waarin afval niet bestaat.

Wat kost een bouwafval container huren?

De prijs van een container hangt af van het gekozen formaat van de container en de variant van de container (denk aan de open en gesloten container). Hierbij werken wij met scherpe all-in prijzen waarbij de volgende kosten al zijn inbegrepen bij de prijs die u betaalt voor een bouwafval container huren:

Voor alle situaties waarin u een bouwafval container wilt huren, geldt dat de huurperiode hierbij te verlengen is tegen een tarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW). Dit wordt automatisch in gang gezet wanneer u de container langer dan vier weken laat staan. Wilt u het bij de vier weken huurperiode houden? Of zelfs een kortere periode? Maak dan tijdig een afspraak en laat de container kosteloos ophalen!

Om het huren van een container voor bouwafval makkelijker voor u te maken, hebben we een overzicht gemaakt. Aan de hand hiervan kunt in slechts een paar stappen de door u gewenstste container eenvoudig bestellen.

Hoe werkt een bouwafval container huren?

1.

Container soort kiezen

U heeft hierbij de keuze uit zes verschillende containers: de grofvuil container, de bouwafval container, de houtcontainer, de puincontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Heeft u afval zoals kunststof en vloerbedekking? In dat geval kiest u de bouwafval container. Op deze pagina vindt u een overzicht van de containers en de daarbij behorende afvalstroom.

2.

Containerformaat kiezen

U heeft hierbij de keuze uit een container met een inhoud van 3m3, 6m3 of 10m3. Rond de verwachte hoeveelheid afval omhoog bij het kiezen van het juiste formaat bouwcontainer. De daadwerkelijke hoeveelheid valt vaak namelijk hoger uit dan van tevoren gedacht.

3.

De bouwafval container huren

Dit doet u via slechts enkele klikken in onze webshop en de bestelling rond u af met een betaling via iDEAL. Geef hier meteen aan waar en wanneer u de bouwafval container graag zou willen ontvangen.

4.

Het plaatsen van de container

Op de afgesproken dag komen wij de container bij u leveren. Indien u duidelijk instructies geeft en zelf al voorbereidingen treft, hoeft u niet aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container.

5.

Vullen maar!

Vul de container met uw afval. Let op: Volg hierbij de toegestane afvalstromen en vermijd de afvalstromen die niet toegestaan zijn in de container.

6.

Het ophalen van de container

Klaar met de container? Maak een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container! Geen afspraak? Dan komen we de container ook niet ophalen.

Vragen over een bouwafval container huren?

Heeft u vragen over het huren van onze containers, vlikobak of afzetbak? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Neem dan snel contact met ons op, we helpen graag!