Bouwcontainer huren

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer 3m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer 6m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer 10m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer
gesloten 10m³

Bouwcontainer huren?

Bekijk snel onze mogelijkheden! Bij Afvalcontainers Leiden bieden wij bouwcontainer van diverse soorten en formaten. Een bouwcontainer huren kan daarmee in een formaat van 3m3, 6m3 en 10m3, waarbij de bouwcontainer van 10m3 beschikbaar is in zowel een open als gesloten variant. Met deze containers bieden wij gemak bij iedere klus en maken wij het afvoeren van afval snel, veilig én voordelig. Het afval dat hiermee bij ons binnenkomt, krijgt vervolgens een tweede leven doordat wij het zo efficiënt mogelijk verwerken en recyclen. Dit maakt een bouwcontainer huren niet alleen fijn voor u, maar ook voor het milieu!

Vragen over een bouwcontainer huren?

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Bouwcontainer 3m³

€ 220,50 excl. BTW

€ 266,81 incl. BTW

grond afvoeren

Bouwcontainer 6m³

€ 310,50 excl. BTW

€ 375,71 incl. BTW

Bouwcontainer 10m³

€ 395,00 excl. BTW

€ 477,95 incl. BTW

Bouwcontainer
gesloten 10m³

€ 405,00 excl. BTW

€ 490,05 incl. BTW

Bouwcontainer huren

Staat uw gehele woning in de stijgers door een verbouwing? Of bent u bezig met een kleinschaliger project? Bij dit soort ondernemingen krijgt u vaak te maken met ongelooflijk veel afval. Een muur doorbreken hier, een steunpilaar weghalen daar. Misschien gaan er zelfs een paar deuren of ramen uit. Hoe dan ook, u zult meer afval hebben dan de garage of afvalbakken aan kunnen. U zult al snel een bouwcontainer nodig hebben voor het afvoeren van al dat afval. Geen enkele partij is hier beter voor geschikt dan VLK Recycling! U kunt natuurlijk een wagen regelen en twintig keer naar het milieupark rijden, maar u kunt het uzelf nog veel makkelijker maken door een bouwcontainer te huren.

Met een bouwcontainer bieden wij gemak bij iedere klus en maken wij het afvoeren van een container bouwafval snel, veilig én voordelig. Het afval dat hiermee bij ons binnenkomt, krijgt vervolgens een tweede leven. Wij doen er namelijk alles aan om afval zo efficiënt mogelijk te verwerken en recyclen. Dit maakt een bouwcontainer huren niet alleen fijn voor u, maar ook voor het milieu!

Heeft u vragen over het huren van een bouwcontainer? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier op de website of gebruik onderstaande gegevens!

Bel 071 – 402 25 52 of mail ons!

Wat mag u zoal in uw bouwcontainer afvoeren?

Wij hanteren duidelijke regels over wat er wel en niet in onze bouwcontainer mag. De reden hiervoor is dat wij graag afval een tweede leven geven. Om dit te kunnen doen, moet het afval goed gescheiden worden. Daarom hebben wij een lijst gemaakt waar precies op staat wat u wel en niet in uw bouwcontainer mag stoppen. Heeft u afval wat niet in deze container mag? Kijk dan eens bij ons gehele aanbod, er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen!

Hoewel in de lijst staat dat matrassen en autobanden niet in de bouwcontainer mogen, kunnen wij u wel helpen deze af te voeren. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Ook brengen we extra kosten in rekening wanneer u niet toegestane afvalstromen in uw bouwcontainer deponeert.

Wel toegestaan:

·         Puin

·         Glas

·         Hout

·         Karton

·         Kunststof

·         Metaal

·         Plastic

·         Vloerbedekking

 

Niet toegestaan:

·         Asbesthoudende materialen

·         Chemische materialen

·         Accu’s

·         Bielzen, geïmpregneerd hout

·         Koelkasten/vriezers

·         Dakafval

·         Vetresten

·         Autobanden

·         Matrassen

 

Wat zijn de voordelen van een container bouw afval plaatsen?

Wanneer u de keuze maakt om een bouwcontainer te huren, kunt u een hoop voordelen verwachten. Zo beginnen we bij de plaatsing. Wij zorgen ervoor dat uw container zo spoedig mogelijk geplaatst wordt waar u deze wilt hebben. Bestelt u op werkdagen vóór 16:00? Dan doen wij ons best om de bouwcontainer nog de volgende dag op uw locatie te plaatsen! Dit geldt ook voor bestellingen die op vrijdag worden geplaatst, wij plaatsen namelijk ook containers op zaterdagen. Let wel op: wanneer u een bouwcontainer neer wilt zetten op openbare gemeentegrond, is het mogelijk dat uw lokale gemeente u verplicht stelt een vergunning aan te vragen. Kijk op tijd na of dit het geval is, aangezien het een paar weken kan duren voordat uw aanvraag goedgekeurd wordt. Plaatst u de bouwcontainer op eigen grond? Dan hoeft u nergens naar om te kijken en is een vergunning dan ook niet nodig.

Een ander voordeel hebben wij al eerder benoemd: u hoeft niet een oneindig aantal ritjes naar het milieupark te rijden. De tijd die dit zou kosten, kunt u nu in uw project steken en zo bent u dan ook eerder klaar met uw klus. Daarnaast zijn wij ook transparant in de prijs die u betaalt voor uw bouwcontainer. Wij rekenen een all-in tarief waar u niet te maken zult krijgen met verborgen kosten. De volgende dingen zijn inbegrepen bij uw all-in prijs voor een bouwcontainer te huren:

·         Kosten van plaatsing

·         Een huur periode van maar liefst acht weken

·         Afvoeren van afval

·         Mogelijke milieutoeslagen

Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende groottes. Zo kunt u kiezen tussen een bouwcontainer van 3m³, een bouwcontainer van 6³, bouwcontainer van 10m³ en een gesloten bouwcontainer van 10m³. Weet u niet zeker welke grootte u nodig heeft? De vuistregel is dat u per kubieke meter ongeveer tien kruiwagens aan bouwafval kwijt kan. Dit maakt het makkelijk om uit te rekenen welke u precies nodig heeft. Bang dat uw afval uit de container valt? Kies dan voor de gesloten variant van onze bouwcontainers! Wilt u de container eerder laten ophalen dan de aangegeven termijn van acht weken? Geen probleem! Bel even naar ons en we komen zo spoedig mogelijk langs om u te verlossen van uw bouwcontainer!

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

Onze bouwcontainers zijn geschikt voor al uw bouw- en sloopafval. Deze afvalstroom valt onder gemengd afval en dat wil zeggen dat het een combinatie is van verschillende soorten afval. Hetzelfde geldt voor een grofvuil container. De bouwcontainer is daarmee voor een breed aantal klussen inzetbaar en biedt dan ook een uitkomst voor diverse verbouwingen. Bij het afvoeren van de bouwcontainer zullen wij vervolgens het afval voor u scheiden, waardoor wij iedere afvalstroom die u afvoert alsnog een tweede leven kunnen geven met een bouwcontainer huren. Heeft u alleen te maken met puinafval? Ga dan voor een puincontainer!

Heeft u alleen te maken met houtafval? Ga dan voor een houtcontainer! Doordat wij het afval uit deze containers niet meer hoeven te scheiden, zijn deze afvalcontainers namelijk voordeliger dan een bouwcontainer huren. Meer weten over alle verschillende containers in ons aanbod? Check het containeradvies!

Bij Afvalcontainers Leiden zorgen we er niet alleen voor dat uw afval afgevoerd wordt, maar ook dat het zo efficiënt mogelijk verwerkt wordt en dit doen wij op onze eigen locaties en op de locaties van vertrouwde partners. Hierdoor houden wij onze prijzen laag en profiteert u bij Afvalcontainers Leiden van transparante all-in prijzen voor een bouwcontainer huren. Hierbij zijn de volgende services al inbegrepen bij onze prijzen:

  • Container plaatsen en -afvoeren
  • Containerhuur (4 weken)
  • Verwerking van de afvalsoort(en)

Alle prijzen in onze webshop zijn gebaseerd op het containersoort en het containerformaat. De inbegrepen huurperiode van 4 weken voor een bouwcontainer huren is te verlengen tot een periode van maximaal 12 weken. Het huurtarief bedraagt in dit geval €2,- (exclusief BTW) per extra dag.

Bij een bouwcontainer huren is het belangrijk om van tevoren na te gaan of u in uw gemeente een vergunning nodig heeft voor het huren van een container. Daarnaast is het van belang om te controleren of u genoeg ruimte heeft voor een bouwcontainer en of deze locatie voor ons goed te bereiken is. Bij twijfel of bij plaatsing in een smalle straat of steeg willen wij u vragen om eerst contact met ons op te nemen. Bij het kiezen van een containerformaat rond u de verwachte hoeveelheid afval naar boven af. In de realiteit valt de hoeveelheid afval namelijk vaak hoger uit dan gedacht.

Wat betreft het afvoeren van de bouwcontainer zijn er twee dingen waar we bij Afvalcontainers Leiden op letten: dat de bouwcontainer tot maximaal 20 cm boven de rand van de container beladen is en dat er niet meer dan 10% zand, grond of aarde in de container aanwezig is. Is dit wel het geval, zullen wij hier een toeslag voor in rekening brengen.

Dat kan! Bij Afvalcontainers Leiden kunnen wij namelijk vaak binnen 24 uur al leveren. Het verdere proces van een bouwcontainer huren bij Afvalcontainers Leiden verloopt hierbij als volgt:

  1. Bestellen – Wanneer u een bouwcontainer heeft uitgekozen (met behulp van ons containeradvies), is deze simpel en snel te bestellen via onze webshop. In deze bestelling geeft u meteen aan waar en wanneer u de bouwcontainer graag zou willen ontvangen, evenals een voorkeurstijd. Levering is hierbij mogelijk op zowel de lange als korte termijn.
  2. Plaatsen – op de dag zelf proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met uw voorkeurstijdstip. Eenmaal aangekomen zullen we samen met u beoordelen of de uitgekozen plek voor de container veilig is en of deze niet tot overlast is voor andere buurtbewoners.
  3. Vullen – Na het moment van plaatsing gaat de (inbegrepen) huurperiode in en heeft u de container volledig tot uw beschikking. Zorg er hierbij voor dat u de bouwcontainer enkel en alleen inzet voor de toegestane afvalstromen.
  4. Afvoeren – Klaar met de bouwcontainer huren? Maak dan een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container!

Meer weten over het huren van een container bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!