Container huren Katwijk

Snel en gemakkelijk afval afvoeren in de regio van Katwijk? Ga dan voor een container huren Katwijk! Als ervaren containerspecialist en afvalverwerker weten wij als geen ander hoe wij het afvoeren van afval veilig, snel én duurzaam maken. Huurt u een container bij ons? Dan weet u zeker dat uw afval op de juiste plek terecht komt. Bij Afvalcontainers Leiden geven we namelijk niet alleen om gemak voor u, maar ook om onze impact op het milieu. Door afval een tweede leven te geven, hoeven wij steeds minder afval te verbranden en verminderen wij de CO2-uitstoot binnen de afvalindustrie. Voor iedere afvalstroom bieden we hierbij een geschikte afvalcontainer en bijpassend formaat. Ontdek de mogelijkheden voor uw verbouwing of klus!

Vragen over een container huren Katwijk? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Een afvalcontainer voor iedere klus!

Bij Afvalcontainers Leiden hebben we voor iedere verbouwing of klus een geschikte container. Ons aanbod bestaat namelijk uit zes containersoorten en elk van deze containers is hierbij gericht op een specifieke afvalstroom. Zo heeft u bij een container huren Katwijk de keuze uit:

Alle containers zijn beschikbaar in diverse formaten en varianten. U kunt dan ook kiezen voor een container met 3m3 inhoud, maar ook met 6m3 of 10m3 inhoud. Bij de container van 10m3 heeft u vervolgens ook nog de keuze uit een open of gesloten container. In het geval van een gesloten container beschermt u de inhoud van uw container tegen ongewenst afval van andere buurtbewoners en tegen extreme weersomstandigheden. Bij de kleinere formaten is het mogelijk om dit voor een deel al tegen te gaan met een afdekzeil.

De kosten voor een container huren zijn gelijk aan de prijzen in onze webshop en deze zijn afhankelijk van het formaat en de uitvoering van de container. Alle genoemde tarieven betreffen namelijk all-in prijzen en dat wil zeggen dat alle kosten al zijn inbegrepen bij deze prijzen. Denk hierbij aan:

  • Kosten voor het plaatsen van de container;
  • Kosten voor het afvoeren van de container;
  • Kosten voor het verwerken van uw afval;
  • Vier weken containerhuur.

 

Wanneer u de container voor een langere periode van vier weken wilt huren is dit uiteraard ook mogelijk. Wij brengen hiervoor een huurtarief van €2,- (exclusief BTW) per dag in rekening.

Met het huren van een container is het 24/7 mogelijk om afval af te voeren en zijn de ritjes naar uw lokale milieustraat verleden tijd. U hoeft dan ook geen rekening meer te houden met de openingstijden van het grofvuil en de wachtrijen die hier staan. Oftewel: afval afvoeren gaat snel en gemakkelijk en dit zorgt ervoor dat u uw aandacht bij de verbouwing of klus zelf kunt houden!

Alle containers worden op locatie geplaatst en worden hier ook weer opgehaald op het moment dat u klaar bent met de afvalcontainer. De huurperiode heeft u hierbij zelf in de hand doordat wij de container pas op komen halen op het moment dat u hier een afspraak voor maakt. Of u nu bijvoorbeeld een afzetcontainer wilt huren of een bouwcontainer, Afvalcontainers Leiden staat altijd voor u klaar!

Heeft u de container onverwachts langer nodig van verwacht? Dan maakt u simpelweg gewoon nog geen afspraak! Dit is makkelijk voor u én makkelijk voor ons!

Is een container huren Katwijk niet van toepassing is voor u? Geen probleem! Bij Afvalcontainers Leiden leveren namelijk niet alleen in de omgeving van Katwijk en Leiden, maar in heel Nederland! Bekijk snel het aanbod.