Container huren Katwijk

Snel en gemakkelijk afval afvoeren in de regio van Katwijk? Ga dan voor een container huren Katwijk! Als ervaren containerspecialist en afvalverwerker weten wij als geen ander hoe wij het afvoeren van afval veilig, snel én duurzaam maken. Huurt u een container bij ons? Dan weet u zeker dat uw afval op de juiste plek terecht komt. Bij Afvalcontainers Leiden geven we namelijk niet alleen om gemak voor u, maar ook om onze impact op het milieu. Door afval een tweede leven te geven, hoeven wij steeds minder afval te verbranden en verminderen wij de CO2-uitstoot binnen de afvalindustrie. Voor iedere afvalstroom bieden we hierbij een geschikte afvalcontainer en bijpassend formaat. Ontdek de mogelijkheden voor uw verbouwing of klus!

Vragen over een container huren Katwijk? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Een afvalcontainer voor iedere klus!

Bij Afvalcontainers Leiden hebben we voor iedere verbouwing of klus een geschikte container. Ons aanbod bestaat namelijk uit zes containersoorten en elk van deze containers is hierbij gericht op een specifieke afvalstroom. Zo heeft u bij een container huren Katwijk de keuze uit:

Alle containers zijn beschikbaar in diverse formaten en varianten. U kunt dan ook kiezen voor een container met 3m3 inhoud, maar ook met 6m3 of 10m3 inhoud. Bij de container van 10m3 heeft u vervolgens ook nog de keuze uit een open of gesloten container. In het geval van een gesloten container beschermt u de inhoud van uw container tegen ongewenst afval van andere buurtbewoners en tegen extreme weersomstandigheden. Bij de kleinere formaten is het mogelijk om dit voor een deel al tegen te gaan met een afdekzeil.