Container huren Leiden

Afval afvoeren gedoe? Niet met een container huren Leiden! Met Afvalcontainers Leiden is het afvoeren van afval juist ontzettend makkelijk! Of u nu te maken krijgt met een grotere of juist kleinere hoeveelheid afval maakt voor ons niet uit. Met onze verschillende containersoorten en formaten bieden wij namelijk mogelijkheden voor iedere verbouwing of klus. Weten wat er voor u mogelijk is? Bekijk snel ons aanbod!

Vragen over een container huren Katwijk? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Van grofvuil container tot grondcontainer

Net als bij de milieustraat van het grofvuil, is het nodig om afval te scheiden bij een container huren Leiden. Doen we dit niet, raakt het afval onbruikbaar voor recycling. Voor iedere afvalstroom hebben we dan ook een aparte container, waarbij twee van onze containers gericht zijn op gemengde afvalstromen: de grofvuil container en de bouwcontainer. Ons aanbod bestaat daarmee uit de volgende zes containers:

Al deze containers zijn vervolgens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij het huren van een container heeft u bij de container van 10m3 vervolgens ook nog de keuze uit een open of gesloten container en bij voor de kleinere containers geldt dat deze ook deels al afgesloten kunnen worden met een afdekzeil. Ook deze is te vinden in onze webshop.