Container huren Leiden

Afval afvoeren gedoe? Niet met een container huren Leiden! Met Afvalcontainers Leiden is het afvoeren van afval juist ontzettend makkelijk! Of u nu te maken krijgt met een grotere of juist kleinere hoeveelheid afval maakt voor ons niet uit. Met onze verschillende containersoorten en formaten bieden wij namelijk mogelijkheden voor iedere verbouwing of klus. Weten wat er voor u mogelijk is? Bekijk snel ons aanbod!

Vragen over een container huren Katwijk? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Van grofvuil container tot grondcontainer

Net als bij de milieustraat van het grofvuil, is het nodig om afval te scheiden bij een container huren Leiden. Doen we dit niet, raakt het afval onbruikbaar voor recycling. Voor iedere afvalstroom hebben we dan ook een aparte container, waarbij twee van onze containers gericht zijn op gemengde afvalstromen: de grofvuil container en de bouwcontainer. Ons aanbod bestaat daarmee uit de volgende zes containers:

Al deze containers zijn vervolgens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt overigens ook voor een afzetbak kiezen. Bij het huren van een container heeft u bij de container van 10m3 vervolgens ook nog de keuze uit een open of gesloten container en bij voor de kleinere containers geldt dat deze ook deels al afgesloten kunnen worden met een afdekzeil. Ook deze is te vinden in onze webshop.

Bij Afvalcontainers Leiden hanteren wij voor alle containers een voordelige all-in prijs voor een container huren Leiden. De volgende kosten zijn daarom al inbegrepen bij onze tarieven in de webshop:

  • Kosten voor het plaatsen van de container;
  • Kosten voor het afvoeren van de container;
  • Kosten voor het verwerken van uw afval;
  • Vier weken containerhuur.

 

Het tarief is hierbij afhankelijk van het formaat en de uitvoering (open of gesloten) van de container. De huurperiode van de container is hierbij te verlengen voor een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW). Deze kosten worden achteraf berekend, afhankelijk van hoelang u de container heeft laten staan. Het is dus niet nodig om vooraf de huurperiode al te bepalen.

Het huren van een container bespaart u tijd, moeite en energie bij uw verbouwing of klus. Daar waar u normaalgesproken misschien zelf naar de milieustraat heen en weer zou rijden, hoeft u met een container huren Leiden uw locatie niet eens te verlaten. Het afvoeren van afval kan simpelweg vanaf uw voordeur, het enige wat u moet doen is een bestelling plaatsen. Wij komen de container namelijk op locatie leveren en wanneer u klaar bent met de afvalcontainer komen wij deze ook weer ophalen.

 

Daarnaast is het met een container huren Leiden niet meer nodig om rekening te houden met de openingstijden van de milieustraat bij het grofvuil, evenals met de drukte bij deze milieustraten. Kortom: afval afvoeren waar én wanneer u dat wilt!

Huur ook dan uw container bij Afvalcontainers Leiden! Hoewel onze naam anders doet vermoeden, leveren wij namelijk containers in heel Nederland! Bekijk snel het aanbod.