Container huren Noordwijk

Kies de container die past bij uw afvalstroom! Bij Afvalcontainers Leiden hebben we voor iedere afvalstroom een bijpassende container, of het nu gaat om een grotere of juist kleinere hoeveelheid afval. Met de diverse formaten van de containers bieden wij namelijk mogelijkheden voor iedere verbouwing of klus, zo ook voor die van u! Alle containers zijn te vinden in onze webshop en te betalen via iDEAL. Meer weten over een container huren Noordwijk? Lees dan snel verder! 

Meteen al vragen over een container huren Noordwijk? Check onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Afvalcontainers Leiden: onze containers

Bij Afvalcontainers Leiden hebben we bij een container huren Noordwijk in totaal zes verschillende containersoorten in ons aanbod:

Elk van deze containers is gericht op een specifieke afvalstroom, waarbij de bouwcontainer en grofvuil container geschikt zijn voor gemengd afval. Dit wil zeggen dat deze containers geschikt zijn voor een combinatie van meerdere afvalstromen, in plaats van voor één enkele afvalstroom. Het afval uit deze containers zullen wij op onze werkplaats alsnog moeten scheiden en dit maakt de andere containers (waarbij dit niet hoeft te gebeuren) dan ook tot de goedkopere containers.

Ga daarom goed na welke afvalstroom u verwacht en kies de container die past bij deze afvalstroom. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Check het containeradvies!