Container huren Noordwijk

Kies de container die past bij uw afvalstroom! Bij Afvalcontainers Leiden hebben we voor iedere afvalstroom een bijpassende container, of het nu gaat om een grotere of juist kleinere hoeveelheid afval. Met de diverse formaten van de containers bieden wij namelijk mogelijkheden voor iedere verbouwing of klus, zo ook voor die van u! Alle containers zijn te vinden in onze webshop en te betalen via iDEAL. Meer weten over een container huren Noordwijk? Lees dan snel verder! 

Meteen al vragen over een container huren Noordwijk? Check onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Afvalcontainers Leiden: onze containers

Bij Afvalcontainers Leiden hebben we bij een container huren Noordwijk in totaal zes verschillende containersoorten in ons aanbod:

Elk van deze containers is gericht op een specifieke afvalstroom, waarbij de bouwcontainer en grofvuil container geschikt zijn voor gemengd afval. Dit wil zeggen dat deze containers geschikt zijn voor een combinatie van meerdere afvalstromen, in plaats van voor één enkele afvalstroom. Het afval uit deze containers zullen wij op onze werkplaats alsnog moeten scheiden en dit maakt de andere containers (waarbij dit niet hoeft te gebeuren) dan ook tot de goedkopere containers.

Ga daarom goed na welke afvalstroom u verwacht en kies de container die past bij deze afvalstroom. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Check het containeradvies!

De kosten voor een container huren zijn gelijk aan de prijzen in onze webshop en deze zijn afhankelijk van het formaat en de uitvoering van de container. Alle genoemde tarieven betreffen namelijk all-in prijzen en dat wil zeggen dat alle kosten al zijn inbegrepen bij deze prijzen. Denk hierbij aan:

  • Kosten voor het plaatsen van de container;
  • Kosten voor het afvoeren van de container;
  • Kosten voor het verwerken van uw afval;
  • Vier weken containerhuur.

 

Wanneer u de container voor een langere periode van vier weken wilt huren is dit uiteraard ook mogelijk. Wij brengen hiervoor een huurtarief van €2,- (exclusief BTW) per dag in rekening.

Als containerspecialist is het ons doel om het afvoeren van afval snel, veilig én gemakkelijk te maken. Ten opzichte van de bezoekjes aan de milieustraat, bespaart u met een container huren Noordwijk tijd, moeite en energie bij uw verbouwing of klus. Doordat al onze containers op locatie geplaatst worden, hoeft u zelf de deur niet meer uit voor het afvoeren van afval en doet u dit simpelweg vanaf uw eigen voordeur! Wanneer u klaar bent met de container komen wij de container vervolgens weer ophalen.

Daarnaast is het met een container huren Noordwijk niet meer nodig om rekening te houden met de openingstijden van de milieustraat bij het grofvuil, evenals met de drukte bij de milieustraat. Kortom: afval afvoeren waar én wanneer u dat wilt!

Wij leveren niet alleen containers in en rondom Noordwijk, maar in heel Nederland! Bekijk snel het aanbod.