Containers huren

Bouwcontainer huren

Vanaf € 220,50 excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Groencontainer huren

Vanaf € 122,50 excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Puincontainer huren

Vanaf € 120,50 excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Houtcontainer huren

Vanaf € 136,50 excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Grofvuilcontainer huren

Vanaf € 220,50 excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Grondcontainer huren

Vanaf € 305,- excl. BTW

Toegestaan:

Niet toegestaan:

Eerste hulp bij een containers huren

Hoe simpel containers huren ook is, het is fijn om van tevoren te weten waar u aan toe bent bij een afvalcontainer huren. Bij Afvalcontainers Leiden leggen we dan ook graag uit hoe een vuilcontainer huren bij ons in zijn werk gaat, wat er komt kijken bij een vuilcontainer huren en waar u op moet letten bij het huren van een vuilcontainer. Wanneer u eerder op zoek bent naar hulp bij het kiezen van de juiste container, verwijzen wij u graag door naar ons containeradvies!

Behoefte aan persoonlijk advies over containers huren? Aarzel niet en bel dan 071-4022552.

De eerste stap bij een vuilcontainer huren is het kiezen van een passende container! Wanneer u een container gekozen heeft, plaatst u de desbetreffende container in uw winkelmand en rekent u deze af door een betaling via iDEAL. Binnen deze bestelling voor een vuilcontainer huren geeft u meteen aan waar en wanneer u de container graag zou willen ontvangen en leveren kan hierbij op werkdagen vaak al binnen 24 uur. Op de afgesproken dag komen wij de container vervolgens op locatie plaatsen en zullen we samen beoordelen of de container op een veilige en verantwoorde plek staat. Let op: Wij leveren alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag), op zaterdag en zondag zijn we gesloten voor het plaatsen en afvoeren van containers.

Wat betreft de exacte locatie voor uw container willen wij u vragen om van tevoren alvast ruimte vrij te maken voor de container. Denk er hierbij aan dat de container op een veilige plek met een stevige ondergrond moet komen te staan en dat de container geen overlast mag veroorzaken voor andere buurtbewoners. Mocht u er op de dag van plaatsing niet bij kunnen zijn, verzoeken wij u om van tevoren duidelijke instructies aan te leveren over waar de container geplaatst mag worden. Dit is mogelijk binnen de bestelling voor een vuilcontainer huren zelf (zie het vakje met bestelnotities), maar kan ook telefonisch met ons geregeld worden. Wanneer de container in een smalle straat of steeg geplaatst moet worden, vragen wij u om altijd contact met ons op te nemen voordat u een bestelling voor een vuilcontainer huren plaatst.

Wanneer u klaar bent met de vuilcontainer huren maakt u een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container en dit doet u via de daarvoor bestemde formulieren op de website van VLK. In het geval van een containerwissel, bestelt u simpelweg een nieuwe container waarbij u aangeeft dat wij op de dag van plaatsen, een volle container mee terug mogen nemen. Wij komen containers nooit automatisch ophalen, ook niet na de inbegrepen huurperiode van 4 weken. Hiermee heeft u zelf in de hand hoelang u de container laat staan en is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van de container totdat u klaar bent met uw klus.

Let op: bij een vuilcontainer huren mag het afval in de container slechts 20 cm boven de rand van de container uitsteken, voor alles boven de 20cm volgt een toeslag en bij 60 cm zullen wij de container niet meer afvoeren.

  • Vergunningen – Ga goed na of u in uw gemeente een vergunning nodig heeft voor een vuilcontainer huren. Dit is namelijk verschillend per gemeente.
  • Toegestane afvalstromen – Deponeer alleen toegestane afvalstromen in de container. Mocht u de container onverwachts toch voor een andere afvalstroom hebben ingezet, dient u dit tijdig aan te geven door te bellen naar 071-4022552.
  • Huurperiode – Bij Afvalcontainers Leiden profiteert u van all-in prijzen waarbij er al 4 weken containerhuur is inbegrepen bij onze prijzen voor een vuilcontainer huren. Wanneer u de container langer laat staan, hanteren wij een tarief €2,- (exclusief BTW) per extra dag. Let er daarom goed op dat u op tijd een ophaalafspraak maakt!

Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op! We helpen u graag!