Goedkoop: Afzetbak Huren

augustus 1, 2022

Leiden bieden we voor iedere afvalstroom van iedere hoeveelheid een passende container, staan wij klaar voor persoonlijk advies bij het uitzoeken van uw container én komen we deze container bij u op locatie plaatsen en afvoeren. Nu horen we u meteen al denken: dat mag wat kosten…maar eigenlijk is niets minder waar! Met onze voordelige all-in tarieven staan we voor goedkoop een afzetbak huren en bieden we transparantie in onze prijzen. Meer weten? Lees dan snel verder, dan maken we even kort kennis!

Wie zijn wij?

Misschien kent u ons al, misschien ook niet. Wij van Afvalcontainers Leiden zijn onderdeel van VLK Recycling en hiermee gaan we verder dan goedkoop een afzetbak huren. Met meer dan 70 jaar aan ervaring, kennis en expertise hebben we hét antwoord op al uw vragen over afvalverwerking, inzameling en recycling en staat duurzaamheid bij ons centraal. Met een afvalcontainer huren komt u namelijk niet alleen veilig, snel en gemakkelijk van uw afval af, maar weet u ook dat uw afval op dé plek komt waar u afval een tweede leven krijgt. Zo hoeven we steeds minder afval te verbranden en hebben we steeds minder nieuwe grondstoffen nodig. Het resultaat? Samen richting een groener wereld. Gaat u voor goedkoop een afzetbak huren? Dan doen wij de rest!

Een afzetcontainer voor iedere afvalstroom

Bij Afvalcontainers Leiden kiest u uit zes verschillende containersoorten: de bouwcontainer, de grofvuil container, de puincontainer, de houtcontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Bij elk van deze containers staat weergegeven wat er wel én wat er niet in deze bak afgevoerd mag worden. Wilt u echt goedkoop een afzetbak huren? Ga dan niet voor de grofvuil container of bouwcontainer. Dit zijn in verhouding de ‘duurste’ containers omdat we bij deze twee containers spreken van een gemengde afvalstroom. Dit wil zeggen dat de afvalstromen een combinatie zijn van meerdere afvalstromen, waaronder bijvoorbeeld puinafval en houtafval. Het afval uit deze containers zullen wij dus vervolgens nog moeten scheiden, waarmee wij langer bezig zijn met het verwerken van uw afval.

Hoe goedkoop is een afzetbak huren?

Alle afzetbakken zijn te huren tegen voordelige en transparante tarieven. Bij de afzetbakken spreken we namelijk van all-in prijzen waarbij de volgende kosten al zijn meegenomen in de tarieven:

  • De kosten voor het plaatsen van de bak
  • De kosten voor het afvoeren van de bak
  • Het verwerken van uw afval (inclusief eventuele milieutoeslagen)
  • Vier weken containerhuur

  Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en hoeft u niet voor verrassingen te staan!

Goedkoop afzetbak huren?

Bekijk dan snel het aanbod en kies voor goedkoop een afzetbak huren bij Afvalcontainers Leiden! Vragen over het huren van onze containers? Neem dan snel contact met ons op!