Grofvuilcontainer huren

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 3m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 6m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 10m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container
gesloten 10m³

Grofvuilcontainer huren?

Bekijk snel alle mogelijkheden! Een grofvuil container is geschikt voor gemengd afval en deze container bieden wij bij Afvalcontainers Leiden in drie formaten aan: 3m3, 6m3 en 10m3. Een grofvuil container huren van 10m3 kan hierbij in zowel een open als een gesloten variant, waarmee u ongewenst afval van andere buurtbewoners weert. Maak het afvoeren van afval veilig, snel, duurzaam én voordelig met een grofvuil container huren en kies de container die past bij uw verbouwing of klus!

Vragen over een bouwcontainer huren?

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 3m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 6m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 10m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container
gesloten 10m³

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

Voor al uw grofvuil kiest u voor een grofvuil container. Net als de bouwcontainer, is de grofvuil container geschikt voor gemengd afval en dat wil zeggen dat de afvalstroom voor deze container een combinatie is van verschillende soorten afval. De grofvuil container is dan ook voor een breed aantal klussen inzetbaar en biedt een uitkomst voor de meest diverse klussen en verbouwing. Het afval in deze container wordt door u dus niet volledig gescheiden, dat doen wij voor u bij aankomst op onze werkplaats. Op deze manier kunnen wij iedere afvalstroom die u afvoert alsnog een tweede leven kunnen geven met een grofvuil container huren.

Heeft u alleen te maken met een losse afvalstroom zoals hout of puin? Ga dan voor een puincontainer, houtcontainer, tuinafval container, zand container of een van de andere containers in ons aanbod! Doordat wij het afval uit deze overige containers namelijk niet meer hoeven te scheiden, zijn deze afvalcontainers voordeliger dan een grofvuil container huren. Meer weten over alle verschillende containers in ons aanbod? Check het containeradvies!

Bij Afvalcontainers Leiden nemen wij het gehele proces van een grofvuilcontainer huren tot de afvalverwerking op ons, zonder hierbij bedrijfsprocessen uit te besteden. Op deze manier profiteert u van voordelige en transparante all-in prijzen voor een complete dienst. Zo zijn de volgende onderdelen dan ook al inbegrepen bij alle prijzen in onze webshop:

  • Containerplaatsing en -afvoering
  • Containerhuur (4 weken)
  • Afvalverwerking

 

De containerhuur heeft u hierbij zelf in de hand. Wanneer u de grofvuil container langer dan 4 weken wilt huren, betaalt u een tarief van €2,- (exclusief BTW) per extra dag met een max van 12 weken.

Bij een grofvuil container huren is van belang om de voorgeschreven afvalstromen aan te houden bij het afvoeren van grofvuil. Een belangrijke opmerking hierbij is dat koel- en vrieskasten niet behoren tot huisraad en dat huisraad bij een grofvuil container huren dan ook alleen maar afval zoals bankstellen, keukens, tapijt, kasten en stoelen omvat. Voor het kiezen van een passend containerformaat let u op de hoeveelheid afval die u verwacht en rond u deze hoeveelheid naar boven af. De daadwerkelijke hoeveelheid grofvuil valt vaak namelijk hoger uit dan gedacht en grofvuil mag slechts 20 cm boven de rand van de container uitsteken bij het afvoeren van de container. Verder houdt u rekening met de ruimte op uw locatie en neemt u bij twijfel van tevoren contact met ons op, evenals bij plaatsing in een smalle straat of steeg. Verder is het goed om a te gaan of u een vergunning nodig heeft voor een grofvuil container huren, dit verschilt namelijk per gemeente.

Bestel dan vandaag nog uw grofvuil container! Bij Afvalcontainers Leiden kunnen wij vaak namelijk binnen 24 uur al leveren (indien gewenst). Hoe dit in zijn werk gaat? Heel simpel:

  1. Bestellen – Kies uw container, plaats een bestelling en geef aan waar, wanneer en op welk tijdstip u de grofvuil container wilt ontvangen.
  2. Plaatsen – Wij komen op de afgesproken dag de grofvuil container bij u plaatsen. Vanaf dit moment gaat voor u de huurperiode in.
  3. Vullen – Vul uw container met de afvalstroom. Let op dat u de container niet vult met andere afvalstromen dan waar de container voor bedoeld is. U heeft hier tot een maximaal 12 weken de tijd voor, waarbij vier weken al zijn inbegrepen in de prijs voor een grofvuil container huren.
  4. Afvoeren – Klaar met de grofvuil container huren? Laat ons de container ophalen of wisselen door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen. Wij komen de container hierna zo snel mogelijk afvoeren!

Meer weten over het huren van een container bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!