Grofvuilcontainer huren

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 3m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 6m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container 10m³

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container
gesloten 10m³

Grofvuilcontainer huren?

Het huren van een grofvuilcontainer kan een oplossing zijn wanneer u met een grote hoeveelheid afval komt te zitten. Dit scheelt u een heleboel ritten naar de milieustraat, evenals de bijbehorende ongemakken zoals het huren van de juiste bestelbus of aanhangwagen. Afvalcontainers van Afvalcontainers Leiden worden namelijk bij u op locatie geleverd en hier ook weer door ons opgehaald. Zo hoeft u zelf de deur niet uit voor het afvoeren van uw afval, maar doen wij dit voor u!

Een grofvuil container is geschikt voor gemengd afval en deze container bieden we bij Afvalcontainers Leiden in drie formaten aan: 3m3, 6m3 en 10m3. Een grofvuil container huren van 10m3 kan hierbij in zowel een open als een gesloten variant, waarmee u ongewenst afval van andere buurtbewoners voorkomt. Maak het afvoeren van afval veilig, snel, duurzaam én voordelig met een grofvuil container huren en kies de container die past bij uw verbouwing of klus!

Vragen over een bouwcontainer huren?

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Grofvuil container 3m³

€ 220,50 excl. BTW

€ 266,81 incl. BTW

grond afvoeren

Grofvuil container 6m³

€ 310,50 excl. BTW

€ 375,71 incl. BTW

Grofvuil container 10m³

€ 395,00 excl. BTW

€ 477,95 incl. BTW

Grofvuil container
gesloten 10m³

€ 405,00 excl. BTW

€ 490,05 incl. BTW

Een grofvuil container huren voor al grofvuil

Voor al uw grofvuil kiest u voor een grofvuil container. Net als de bouwcontainer, is de grofvuil container geschikt voor gemengd afval en dat wil zeggen dat de afvalstroom voor deze container een combinatie is van verschillende soorten afval. De grofvuil container is dan ook voor een breed aantal klussen inzetbaar en biedt een uitkomst voor de meest diverse klussen en verbouwingen. Het afval in deze container wordt door u dus niet volledig gescheiden, dat doen wij voor u bij aankomst op onze werkplaats. Op deze manier kunnen wij iedere afvalstroom die u afvoert alsnog een tweede leven geven, door het huren van een grofvuil container.

Heeft u alleen te maken met een losse afvalstroom zoals hout of puin? Ga dan voor een puincontainer, houtcontainer, tuinafval container, zand container of een van de andere containers in ons aanbod! Doordat wij het afval uit deze overige containers namelijk niet meer hoeven te scheiden, zijn deze afvalcontainers voordeliger dan een container grofvuil huren. Meer weten over alle verschillende containers in ons aanbod? Check het containeradvies!

Container huren voor grofvuil: Eerlijk en transparant

Bij Afvalcontainers Leiden nemen wij het gehele proces van een container huren voor grofvuil tot de afvalverwerking op ons, zonder hierbij bedrijfsprocessen uit te besteden. Op deze manier profiteert u van voordelige en transparante all-in prijzen voor een complete dienst. Zo zijn de volgende onderdelen dan ook al inbegrepen bij alle tarieven in onze webshop:

  • Containerplaatsing en -afvoering
  • Containerhuur (4 weken)
  • Afvalverwerking

De containerhuur bepaalt u echter zelf. Wanneer u de grofvuil container langer dan 4 weken wilt huren, betaalt u een tarief van €2,- (exclusief BTW) per extra dag met een maximum van 12 weken. Bent u al eerder klaar met uw container? Dan komen wij uw container al eerder ophalen! Doordat u zelf de ophaalafspraak maakt, heeft u de huurperiode van uw container zelf in de hand. Zo huurt u de container zo lang, of zo kort, als dat u deze nodig heeft.

Container huren grofvuil: Hier moet u op letten

Bij een container huren grofvuil is het van belang om de voorgeschreven afvalstromen aan te houden bij het afvoeren van grofvuil. Een belangrijke opmerking hierbij is dat koel- en vrieskasten niet behoren tot huisraad. Huisraad bij een grofvuil container huren omvat dan ook alleen maar afval zoals bankstellen, keukens, tapijt, kasten en stoelen. Voor het kiezen van een passend containerformaat let u op de hoeveelheid afval die u verwacht en rond u deze hoeveelheid naar boven af.

De daadwerkelijke hoeveelheid grofvuil valt vaak namelijk hoger uit dan gedacht en grofvuil mag slechts 20 cm boven de rand van de container uitsteken bij het afvoeren van de container. Verder houdt u voor het plaatsen van de container rekening met de ruimte op uw locatie en neemt u bij twijfel van tevoren contact met ons op, evenals bij plaatsing in een smalle straat of steeg. Verder is het goed om na te gaan of u een vergunning nodig heeft voor een grofvuil container huren, dit verschilt namelijk per gemeente.

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

Bestel dan vandaag nog uw grofvuil container! Bij Afvalcontainers Leiden kunnen wij vaak namelijk binnen 24 uur al leveren (indien gewenst). Hoe dit in zijn werk gaat? Heel simpel:

Bestellen – Kies welke grofvuil container u wilt huren, plaats een bestelling en geef aan waar, wanneer en op welk tijdstip u de grofvuil container wilt ontvangen.

Plaatsen – Wij komen op de afgesproken dag de grofvuil container bij u plaatsen. Vanaf dit moment gaat voor u de huurperiode in.

Vullen – Vul uw container met de afvalstroom. Let op dat u de container niet vult met andere afvalstromen dan waar de container voor bedoeld is. U heeft hier tot een maximum van 12 weken de tijd voor, waarbij vier weken al zijn inbegrepen in de prijs voor een grofvuil container huren.

Afvoeren – Klaar met de grofvuil container huren? Laat ons de container ophalen of wisselen door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen. Wij komen de container hierna zo snel mogelijk afvoeren!

Meer weten over het huren van een container bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Mocht uw vraag hier ook niet tussen zitten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte container voor uw klus.