Grond afvoeren

Grond afvoeren

Grond afvoeren doet u met een grondcontainer huren! Hoe? Door simpelweg uw container te bestellen via onze webshop, door deze door ons te laten bezorgen en vervolgens ook weer op te laten halen! Voor iedere afvalstroom hebben we bij Afvalcontainers Leiden namelijk een passende container, zo ook voor grond afvoeren. Meer weten over hoe het huren van een container in zijn werk gaat? Of vraagt u zich waar u op moet letten bij het afvoeren van grond? Lees dan snel verder!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-4022552 of vul het contactformulier in!

Container afvoeren grond: welke container heb ik nodig?

Zoals de naam waarschijnlijk al aangeeft, heeft u voor het afvoeren van grond een grondcontainer nodig. Deze container is geschikt voor zand, aarde, klei, kort gemaaide gras zoden en zand. Deze container is vervolgens beschikbaar in drie diverse formaten: de container van 3m3, 6m3 en 10m3. Het is hierbij belangrijk om het juiste formaat te kiezen en dat u bij twijfel voor het grotere formaat kiest. Over het algemeen zien we namelijk dat de daadwerkelijke hoeveelheid afval vaak hoger uitvalt dan de hoeveelheid die men van te voren had verwacht. Door voor het grotere formaat te kiezen houdt u al rekening met deze grotere hoeveelheid afval bij grond afvoeren en voorkomt u de situatie waarin uw container te klein is voor uw afvalstroom.

Voordelige all-in prijzen voor afvoeren grond

Bij Afvalcontainers Leiden profiteert u van voordelige all-in prijzen voor het afvoeren van grond. Met een container huren bieden wij namelijk diverse services die al zijn inbegrepen bij onze tarieven. Denk hierbij aan:

 

  • Het plaatsen van de container
  • Het afvoeren van de container
  • Het verwerken van het afval
  • Vier weken containerhuur

 

De tarieven zelf zijn afhankelijk van de afvalstroom, in dit geval grondafval, en het formaat van de container. Indien u de container langer dan vier weken nodig heeft, is de containerhuur te verlengen tegen een tarief van €2,- per dag (exclusief BTW). Zo is het afvoeren van grond zo lang mogelijk als u dat zelf graag zou willen met een container huren!

Vervuilde grond afvoeren

Er is één aspect waar u goed op moet letten bij het afvoeren van grond. Het is namelijk niet toegestaan om vervuilde grond af te voeren met een grondcontainer. Dit wil zeggen dat grondafval niet vervuild mag zijn met wortels, grind, hout, plastic en/of boomstronken. Hetzelfde geldt voor de giftige stoffen PFOA/PFAS. Dit komt veel voor in gebieden waar voorheen industrieterreinen of tankstations hebben bestaan. Is uw grondafval vrij van alle bovengenoemde materialen en giftige stoffen? Dan spreken we van schone grond en is het toegestaan om het grondafval af te voeren.

Container huren zwart zand

Neem dan direct contact met ons op! We helpen u graag bij het afvoeren van grond en staan graag voor u klaar met persoonlijk containeradvies. Liever meteen een grondcontainer bestellen? Ga dan direct naar onze webshop en bestel de container die past bij uw afvalstroom.

Op zoek naar een andere container dan de grondcontainer in bijvoorbeeld Leiden, Katwijk of Noordwijk? Bekijk dan ons volledige aanbod aan container!