Grondcontainer huren

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 3m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 6m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 10m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container
gesloten 10m³

Grondcontainer huren?

Grondafval afvoeren? Ga dan voor een van onze grondcontainers! Een grond container huren kan in een formaat van 3m3, 6m3 of 10m3 en is mogelijk in zowel een open als gesloten variant. Het is hierbij belangrijk om te vermelden dat we in de wereld van afval onderscheid maken tussen schone grond en verontreinigde grond. Dit laatste is grond dat vermengd is met de schadelijke stoffen PFAS/PFOA. Deze grond is op verschillende gebieden in Nederland aangetroffen en kunnen wij bij Afvalcontainers Leiden helaas niet afvoeren met een grond container huren.

Vragen over een grondcontainer huren? 

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 3m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 6m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container 10m³

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondafval container
gesloten 10m³

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

Voor grond afvoeren gaat u voor een grond container huren en dit is dan ook de container waar u al uw aarde, klei, zand en (kort gemaaide) gras zode in kwijt kan. Dit geldt echter alleen wanneer we spreken van schone grond waarbij de grond niet vermengd is met andere afvalstromen en/of schadelijke stoffen (zoals PFAS/PFOA). In dit laatste geval spreken we van verontreinigde grond en dit is grond die we bij Afvalcontainers Leiden helaas niet af kunnen voeren.

Geen grond afvoeren maar een andere afvalsoort afvoeren? Bekijk ons gehele aanbod of check het containeradvies!

Afvalcontainers Leiden staat voor scherpe en transparante all-in prijzen bij grond afvoeren. Doordat wij alles van een grondcontainer ophalen tot grond afvoeren en grond verwerken zelf doen, zonder bepaalde diensten uit te besteden, houden we onze tarieven laag. Bij alle prijzen in onze webshop zijn de volgende diensten dan ook al inbegrepen:

  • Containerplaatsing en -afvoering
  • Containerhuur (4 weken)
  • Afvalverwerking

 

De containerhuur bepaalt u hierbij zelf. Indien u langer dan 4 weken gebruikt wilt maken van de grondcontainer kan dat tegen een tarief van €2,- (exclusief BTW) per extra dag.

Bij een afvoeren moet u er dus allereerst op letten dat u niet te maken heeft met verontreinigde grond afvoeren. Het is dan ook van belang om de voorgeschreven afvalstromen aan te houden bij een grond container huren. Bij het kiezen van een passend containerformaat is het belangrijk om te letten op de hoeveelheid afval die u verwacht en de ruimte die u op uw locatie heeft. Let er hierbij op dat afval bij het afvoeren van de grond container slechts 20 cm boven de rand van de grond container uit mag steken, wanneer dit hoger is rekenen wij hier een toeslag voor. Wanneer de container in een smalle straat of steeg geplaatst moet worden, willen wij u vragen om van tevoren contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Verder is het cruciaal om a te gaan of u een vergunning nodig heeft voor een grond container huren, dit is namelijk afhankelijk van de gemeente waar u woont.

Vandaag bestellen is morgen in huis! Over het algemeen leveren wij onze containers namelijk binnen 24 uur. Het verdere proces van een grond container huren gaat als volgt:

  1. Bestellen – Kies uw grondcontainer, plaats de bestelling en geef aan ons door waar, wanneer en op welk tijdstip u de grondcontainer wilt ontvangen.
  2. Plaatsen – Op de afgesproken dag komen wij de grondcontainer plaatsen. Vanaf deze dag gaat uw huurperiode in.
  3. Vullen – Start met grond afvoeren in de container. Let op dat u de container niet vult met andere afvalstromen dan waar de grondcontainer voor bedoeld is. De huurperiode is hierbij maximaal te verlengen tot 12 weken.
  4. Afvoeren – Klaar met grond afvoeren? Maak dan snel een afspraak via de formulieren voor het ophalen of wisselen van een container. Dan doen wij de rest!

Meer weten over het huren van een container in Leiden, Noordwijk of Katwijk bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!