Houtcontainer huren

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtafval container 3m³

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtafval container 6m³

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtafval container 10m³

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtafval container
gesloten 10m³

Houtcontainer huren?

Bekijk snel het aanbod in onze webshop! Met de diverse mogelijkheden voor een houtcontainer huren maken we houtafval afvoeren snel, veilig én gemakkelijk, ook voor uw klus! Met een houtcontainer huren bij Afvalcontainers Leiden heeft u de keuze uit drie verschillende containerformaten: 3m3, 6m3 en 10m3. De container met een inhoud van 10m3 is hierbij te huren in zowel een open als gesloten variant. Hiermee is een container huren geschikt voor kleinere én grotere klussen en heeft u bij de container van 10m3 de mogelijkheid om uw container te beschermen tegen ongewenst afval van anderen.

Vragen over een houtcontainer huren?

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Houtafval container 3m³

€ 136,50 excl. BTW

€ 165,17 incl. BTW

grond afvoeren

Houtafval container 6m³

€ 167,50 excl. BTW

€ 202,68 incl. BTW

Houtafval container 10m³

€ 190,85 excl. BTW

€ 230,93 incl. BTW

Houtafval container
gesloten 10m³

€ 190,85 excl. BTW

€ 230,93 incl. BTW

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

De houtcontainer huren is geschikt voor verschillende soorten hout, zowel bewerkt als onbewerkt. Het houtafval dat we hiermee verzamelen krijgt bij ons vervolgens een tweede leven door houtafval om te zetten in nieuwe houtsoorten. Op deze manier hoeven we landelijk steeds minder te verbranden, waarmee onze jaarlijkse CO2-uitstoot in Nederland steeds meer daalt met een houtcontainer huren. Wanneer u naast hout ook nog te maken krijgt met andere soorten afval kan het handig zijn om te gaan voor een bouwcontainer of grofvuil container. In deze containers is het mogelijk om gemengd afval af te voeren, waaronder ook houtafval. Zo is het mogelijk om meerdere soorten afval af te voeren in één container en is een tweede containersoort vaak niet meer nodig.

Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan alle andere containers in ons aanbod of check het containeradvies!

Bij Afvalcontainers Leiden buigen wij ons niet alleen over het ophalen van uw afval, maar ook over het zo efficiënt mogelijk verwerken van uw afval. Hiermee besteden wij dan ook niets uit, waarmee u profiteert van voordelige en transparante all-in prijzen. Het volgende is namelijk al inbegrepen bij onze tarieven voor een houtcontainer huren:

  • Containerplaatsing en -afvoering
  • Containerhuur (4 weken)
  • Afvalverwerking

 

De containerhuur is gemakkelijk te verlengen tegen een tarief van €2,- (exclusief BTW) per extra dag containerhuur. De maximale huurperiode die wij hiervoor hanteren is een periode van 12 weken.

Bij het kiezen van een containerformaat voor uw houtcontainer zijn er drie dingen waar u op moet letten, allereerst de hoeveelheid afval: rond deze hoeveelheid altijd naar boven af omdat de ervaring leert dat de hoeveelheid houtafval over het algemeen vaak hoger uitvalt dan verwacht bij een houtcontainer huren. Ten tweede mag het afval niet meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteken bij een houtcontainer huren. Ook hierom is het dan belangrijk om niet te krap te rekenen bij het kiezen van een containerformaat. Ten derde raden wij aan om goed na te gaan of u voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van de container. Bij twijfel of  bij plaatsing in een smalle straat of steeg, vragen wij u dan ook om van tevoren contact met ons op te nemen.

Verder is het belangrijk om te controleren of u een vergunning nodig heeft voor een houtcontainer huren, dit verschilt namelijk per gemeente. Daarnaast is het belangrijk om te benoemen dat C-hout zoals bielzen en tuinhekken niet onder houtafval vallen in het geval van een houtcontainer huren, evenals groenafval zoals takken en boomstronken. In het laatste geval gaat u voor een groencontainer.

Bij Afvalcontainers Leiden kunnen we vaak binnen 24 uur al leveren! Een houtcontainer huren gaat hierbij als volgt:

  1. Bestellen – Kies uw houtcontainer, plaats een bestelling en geef hierin aan waar, wanneer en hoe laat u de container zou willen ontvangen.
  2. Plaatsen – Op de doorgegeven dag komen wij uw houtcontainer plaatsen. Vanaf dit moment start uw huurperiode voor de houtcontainer.
  3. Vullen – U heeft maximaal 12 weken de tijd om de container te vullen met uw afvalstroom. 4 weken huur zijn hierbij al inbegrepen in uw containerprijs. Let er goed op dat zich houdt aan de afvalstromen waar de container voor bedoeld is.
  4. Afvoeren – Klaar met de houtcontainer huren? Dien dan een verzoek in voor het ophalen of wisselen van de houtcontainer Wij komen de container vervolgens zo snel mogelijk afvoeren!

Meer weten over het huren van een houtcontainer, puincontainer, schoon puin container, tuinafval container of zandcontainer bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!