Klachten

Heeft u een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de producten en/of dienstverlening van Afvalcontainers Leiden. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

U kunt mailen naar: info@afvalcontainersvlk.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Onze gegevens

VLK Recycling
De Hooge Krocht 151
2201 TS Noordwijk

Postbus 3208
2220 CE Katwijk