Puincontainer huren

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer 3m³

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer 6m³

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer 10m³

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer
gesloten 10m³

Puincontainer huren?

Met onze diverse mogelijkheden voor een puincontainer huren helpen we graag bij iedere verbouwing of klus! Een puincontainer huren kan bij Afvalcontainers Leiden dan ook in drie containerformaten: 3m3, 6m3 en 10m3. De container met een inhoud van 10m3 is hierbij verkrijgbaar in zowel een open als gesloten variant. Hiermee is de puincontainer geschikt voor klussen van zowel een grotere als kleinere omvang én is het mogelijk om de container te beschermen tegen ongewenst afval van anderen. Eenmaal op onze werkplaats zullen wij het puinafval verwerken en een tweede leven geven. Een puincontainer huren is daarmee niet alleen een snelle, veilige en gemakkelijke manier om puinafval af te voeren, maar ook nog eens een zeer duurzame keuze!

Vragen over een puincontainer huren?

Wel toegestaan:

Niet toegestaan:

Puincontainer 3m³

€ 120,50 excl. BTW

€ 145,81 incl. BTW

grond afvoeren

Puincontainer 6m³

€ 126,40 excl. BTW

€ 152,94 incl. BTW

Puincontainer 10m³

€ 199,00 excl. BTW

€ 240,79 incl. BTW

Puincontainer
gesloten 10m³

€ 210,00 excl. BTW

€ 254,10 incl. BTW

Nog niet gevonden naar wat u zocht?

Bekijk de vragen hieronder, neem een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

Puinafval omvat steenachtig brokstuk stukken, afkomstig van het slopen van metselwerk en betonconstructies. Deze afvalstroom bestaat dan ook uit cementdekvloer en dakpannen, maar ook gemetselde muren, betonnen muren, kalkzandsteen, plavuizen, straatwerk en tegels. Net zoals de andere afvalstromen kan ook deze afvalstroom gerecycled worden. Van al het (bruikbare) puinafval dat bij ons binnenkomt maken we namelijk puingranulaat en dit kan ingezet worden voor de bouw van nieuwe panden en huizen. Zo krijgt het puinafval  met een puincontainer huren een nieuw doel en verlagen we tegelijkertijd onze landelijke CO2-uitstoot doordat het afval niet verbrand hoeft te worden.

Wist u dat puin ook in onze bouwcontainers en grofvuil containers afgevoerd kan worden? Wanneer u naast puinafval ook nog andere afvalstromen heeft gaat u dan ook vaak voor een van deze containers huren in plaats van een puincontainer huren. Zijn ook deze containers toch niet helemaal waar nu naar op zoek bent? Bekijk dan alle andere containers in ons aanbod of check het containeradvies!

Naast het ophalen van uw afval, buigen wij ons ook over het verwerken van uw afval met een puincontainer huren. Hiermee leveren wij een complete all-in service en profiteert u van voordelige en transparante prijzen. Het volgende is namelijk al inbegrepen bij onze prijzen voor een puincontainer huren:

  • Containerplaatsing en -afvoering
  • Containerhuur (4 weken)
  • Afvalverwerking

Alle prijzen in onze webshop zijn hierbij afhankelijk van het formaat en de variant van de puincontainer (open of gesloten). Het is mogelijk om de huurperiode bij een puincontainer huren te verlengen tegen €2,- per extra dag (exclusief BTW). De maximale huurperiode die wij hiervoor hanteren is een periode van 12 weken.

Om te beginnen lijkt het bij een puincontainer huren soms lastig om het benodigde containerformaat te bepalen. Over het algemeen zijn er drie dingen waar u op moet letten bij het maken van deze keuze: 1) De verwachte hoeveelheid afval; 2) De maximaal toegestane belading van 20 cm boven de rand van de puincontainer; 3) De ruimte op uw locatie.

Wat betreft de verwachte hoeveelheid afval bij een puincontainer huren is het aan te raden om deze hoeveelheid naar boven af te ronden. De ervaring leert namelijk dat de daadwerkelijke hoeveelheid puinafval vaak hoger uitvalt dan gedacht. Bij twijfel of er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de desbetreffende container én  bij plaatsing in een smalle straat of steeg, vragen wij u om hier van tevoren contact over op te nemen met ons. Ga bij het bepalen van het formaat en de locatie ook meteen na of het voor u nodig is om een vergunning aan te vragen voor een puincontainer huren. Dit verschilt namelijk per gemeente.

Let op: Voer enkele en alleen de toegestane afvalstroom af in de puincontainer. Ook mag er bij een puincontainer huren maximaal 10% zand in de puincontainer aanwezig zijn.

Bestel dan meteen uw puincontainer! Over het algemeen kunnen wij van Afvalcontainers Leiden al onze containers vaak binnen 24 uur al leveren. Heeft u juist op de langere termijn pas een puincontainer nodig? Ook dat kan. Bij Afvalcontainers Leiden gaat een puincontainer huren namelijk als volgt:

  1. Bestellen – Kies een passende puincontainer en plaats uw bestelling via onze webshop. In deze bestelling geeft u meteen door waar, wanneer en hoe laat u de puincontainer wilt ontvangen.
  2. Plaatsen – Bij de containerplaatsing houden wij zo veel mogelijk rekening met uw voorkeurstijdstip. Bij aankomst zullen we samen met u beoordelen of de uitgekozen plek voor uw container wel de meest gunstige plek is als het gaat om veiligheid en overlast voor uw medebuurtbewoners.
  3. Vullen – Vanaf het moment van plaatsen heeft u de puincontainer tot maximaal 12 weken tot uw beschikking (waarbij vier weken zijn inbegrepen in de prijs voor een puincontainer huren).
  4. Afvoeren – Klaar met de puincontainer huren? Maak een afspraak voor het ophalen of wisselen van de puincontainer via de formulieren op de website van Afvalcontainers VLK!

Meer weten over het huren van een container bij Afvalcontainers Leiden? Check onze pagina over containers huren!