Schoon puin container

Schoon puin container

Een schoon puin container? Die huurt u bij Afvalcontainers Leiden! Bij Afvalcontainers Leiden heeft u de keuze uit zes verschillende containersoorten: de bouwcontainer, de grofvuil container, de puin container, de houtcontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Voor schoon puin komt u automatisch uit bij de puincontainer, maar wist u dat u schoon puin ook in andere containersoorten mag afvoeren? Dat én meer over de schoon puin container leggen we u graag uit! Lees snel verder en ga voorbereid aan de slag bij uw klus met de schoon puin container!

 

Heeft u een vraag over de schoon puin container? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-4022552 of vul het contactformulier in!

Container schoon puin: Wat is het?

Puin afval is een afvalstroom die bestaat uit cementdekvloer, dakpannen, brokstukken van gemetselde of betonnen muren, kalkzandsteen, plavuizen, straatwerk en tegels. Het is hierbij belangrijk dat deze materialen vervolgens niet zijn vermengd met andere materialen zoals asbesthoudende materialen, chemische materialen, gips, gibo, (gas)beton, puinzakken en/of dakgrind. Is dit wel het geval? Dan spreken we van vervuild puin. Is dit niet het geval? Dan spreken we van schoon puin en is het mogelijk om een puincontainer te huren. Voor alle puincontainers in ons assortiment spreken wij namelijk van schoon puin containers. In geen van onze containers is het namelijk toegestaan om andere afvalstromen af te voeren dan waar de container voor bedoeld is.

 

Heeft u naast de toegestane materialen toch ook andere materialen? Bekijk dan de bouwcontainer en grofvuil container. Deze containers zijn gericht op gemengde afvalstromen, oftewel: afvalstromen die bestaan uit meerdere losse afvalstromen. Zo is het mogelijk om puin af te voeren met deze containers, maar bijvoorbeeld ook hout, plastic en metaal. Bekijk ook van deze containers goed welke afvalstromen wel én niet toegestaan zijn.

Een container huren: Hoe werkt dat?

Alle containers van Afvalcontainers Leiden zijn te bestellen in onze webshop. Hierbij hanteren wij voordelige én transparante all-in prijzen voor de  container. Alle services zoals het plaatsen en ophalen van de container, het verwerken van het afval (incl. milieutoeslagen)  en vier weken containerhuur zijn al inbegrepen bij onze tarieven. Zo bieden we duidelijkheid en weet u van te voren meteen waar u aan toe bent. Wilt u de container langer dan vier weken huren? Dat kan tegen een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Na het plaatsen van de bestelling voor de schoon puin container komen wij de container op een datum en locatie naar keuze plaatsen. Deze komen wij vervolgens weer afvoeren op het moment dat u hier een ophaalafspraak voor maakt. Zo heeft u de huurperiode zelf in de hand en huurt u de container zo lang als dat u deze nodig heeft!

 

Meteen een container huren?

Bestel dan direct de container die past bij uw afvalstroom. Ga voor de schoon puin container zelf, of kies uit een van onze andere containers uit het assortiment. Heeft u vragen over het huren van een container? Of heeft u behoefte aan persoonlijk containeradvies? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag!