Vlikobak huren

Dat een vlikobak huren de meest snelle, veilige en gemakkelijk manier is om uw afval af te voeren, hoeven wij u niet te vertellen. Maar waar moet u op letten bij het huren van een vlikobak? Hoewel het huren van een vlikobak erg simpel is, zijn er een aantal aandachtspuntjes waar u op moet letten. Graag nemen we deze kort met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent met het huren van een vlikobak. Direct al vragen over een vlikobak huren? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De vlikobak huren voor de juiste afvalstroom

Het is van belang dat u het afval doet scheiden wanneer u een vlikobak gaat huren. Voor iedere afvalstroom hebben wij dan ook een specifieke vlikobak, die gericht is op een bepaalde afvalstroom. Twee van onze containers zijn hierbij gericht op een gemengde afvalstroom, dat wil zeggen dat deze afvalstroom een combinatie is van meerdere afvalstromen. Om deze reden hebben deze containers dan ook een hogere prijs dan de andere containers. Het afval uit deze containers moet namelijk nog gescheiden worden.

Voor welke afvalstromen kunt u bij Afvalcontainers leiden een afvalcontainer huren? Voor elke afvalstroom hebben wij een vlikobak, maar om het afval goed te kunnen scheiden, maken we onderscheid tussen de volgende soorten. Deze hebben dan ook elk een aparte vliko bak die u kunt huren:


Kortom, bepaal van tevoren goed met welke afvalstroom u te
maken krijgt en stem uw containerkeuze hier goed op af. Om de juiste keuze te kunnen maken, vermelden wij bij elke containersoort wat u wel en niet mag afvoeren met deze container. Deze informatie kunt u eveneens terugvinden in dit handige overzicht. Zo kiest u de voordeligste container voor uw situatie en betaalt u nooit te veel!

Bouwcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Grofvuil container
huren

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Grondcontainer
huren

Houtcontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Houtcontainer
huren

Grondafval Container | Afvalcontainers Leiden

Bouwcontainer
huren

Groen Container Huren | Afvalcontainers Leiden

Groencontainer
huren

Puincontainer Huren | Afvalcontainers Leiden

Puincontainer
huren

Het juiste formaat vlikobak huren

Bij het kiezen van het formaat van de vlikobak is het belangrijk om de hoeveelheid afval die u verwacht naar boven af te ronden. Onze ervaring leert namelijk dat de hoeveelheid afval over het algemeen hoger uitvalt dan gedacht. Stem uw containerkeuze wat betreft het formaat hier dan ook op af. Ga bij twijfel altijd voor het grotere formaat van de vlikobak. U heeft hierbij de keuze uit een inhoud van 3m3, 6m3 en 10m3.

Een laatste aandachtspunt is de belading van de vlikobak. Voor elke afvalcontainer geldt namelijk dat het afval slechts 20 cm boven de rand van de container uit mag steken. Is dit meer dan 20 cm? Dan rekenen wij hier een toeslag voor. Komt het afval hoger dan 60cm boven de rand van de vlikobak? Dan wordt de container in verband met veiligheidsredenen niet meer afgevoerd.

Eenvoudig een afspraak maken

vlikobakU kunt al binnen enkele stappen een vlikobak huren via onze website. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste containersoort en het juiste formaat vlikobak selecteert. Vervolgens kunt u zelf een datum kiezen waarop wij de container bij u komen plaatsen. Doet u de aanvraag op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij in de meeste gevallen de container al binnen 24 uur bij u plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de plek waar u de vliko bak wilt laten plaatsen goed bereikbaar moet zijn. Twijfelt u aan de geschiktheid van de locatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen graag bij het vinden van de juiste plek.

Klaar met het huren van de vlikobak? Maak dan een afspraak voor het ophalen of wisselen van de container! Zonder afspraak komen wij de container namelijk niet ophalen. Het voordeel? Zelf uw huurperiode bepalen! U gebruikt de vlikobak tot het moment dat u klaar bent met de klus. Is dit onverwachts langer of korter dan verwacht? Dan maakt u simpelweg nog geen of juist eerder een afspraak. Bij de containerprijzen is er standaard een huurperiode van vier weken inbegrepen. Wilt u de bak voor een langere periode houden? Dan hanteren wij een tarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Vlikobak huren bij Afvalcontainers Leiden

Wilt u een eenvoudige oplossing voor het afvoeren van uw afval? Twijfel niet langer en huur uw vlikobak bij Afvalcontainers Leiden. Behalve dat u tijd bespaart met het huren van één van onze containers, bespaart u ook benzinekosten en draagt u uw steentje bij aan duurzame afvalscheiding. Dat laatste is natuurlijk een belangrijke stap naar een beter milieu. Kortom: iedereen profiteert van het huren van een vlikobak!

Vlikobak huren?

Bekijk ons aanbod en kies de container die past bij uw afvalstroom! Persoonlijk advies bij het huren van een afvalcontainer, schoon puin container, afzet container in bijvoorbeeld Katwijk of Leiden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Meer weten over hoe een vlikobak huren in zijn werk gaat? Check onze pagina over containers huren!